Gezondheidscentrum Venserpolder - Bureau Floor
15558
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15558,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-23.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gezondheidscentrum Venserpolder

  • project-venserpolder-ontwerp-detail
  • project-venserpolder-ontwerp-behandelkamers
  • project-venserpolder-voorlopig-ontwerp-apotheek
Opdracht

Programma van eisen, ontwerp, advies bouwtechnische uitgangspunten

Kenmerken

2012 – 2014, nieuwbouw. 1200 m2

Opdrachtgever

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuid-Oost

Over dit project

Gezondheidscentrum Venserpolder was toe aan nieuwe huisvesting. De directie koos voor het huren van een nieuwbouwlocatie. De timing was gunstig; de verhuurder stond nog aan de start van het ontwerptraject. Er werd besloten tot een parallel: de verhuurder en diens architect ontwerpen het casco pand (waarin tevens een revalidatiecentrum gevestigd wordt), en Gezondheidscentrum Venserpolder komt met haar eigen ontwerper tot een indeling van de werkvloer. Floor maakte dit inpandig ontwerp voor het gezondheidscentrum. Ook adviseerde zij over de bouwtechnische uitgangspunten. Dit deed zij namens Triatact.