Over Bureau Floor - Bureau Floor
15656
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15656,bridge-core-1.0.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Over Bureau Floor

Bouwadvies en ontwerp voor de eerste lijn

Bureau Floor is een onafhankelijk advies- en ontwerpbureau voor de eerste lijn.  Of het nu gaat om een uitbreiding van uw praktijk, nieuwbouw van een gezondheidscentrum of een herindeling van het huidige pand, ik ga voor u aan de slag.

De focus ligt daarbij op het traject tot aan de bouwstart. Daar wordt het meeste van u gevraagd. Met Bureau Floor haalt u kennis en ervaring in huis, specifiek over het huisvesten van huisartsen, fysiotherapie, apotheek, mondzorg, etc. > Ik ken de eerste lijn. Daarmee maak ik het verschil.

Een praktijk of gezondheidscentrum is een werkplek. Het gebouw moet functioneel en op maat zijn. U wilt erop vooruit gaan, qua vierkante meters en looks. Maar ook qua werkprocessen, privacy, samenwerking! Welk plaatje daarbij past, is per praktijk anders. Dat voor u concreet maken, is mijn doel.
over Bureau Floor

Floor van Oss

Bureau Floor is Floor van Oss. Al ruim vijftien jaar geef ik mijn inzet aan bouwprojecten. Als adviseur en projectleider heb ik met veel plezier gewerkt voor ziekenhuizen en het bedrijfsleven.  Sinds 2009 werk ik voor de eerste lijn. Ik weet wat een bouwproject nodig heeft en sta voor een efficiente aanpak. Ik weet wat de eerste lijn nodig heeft en biedt deskundig advies en een passend ontwerp. Ik neem u werk uit handen. U behoudt de regie.

Kijk voor een overzicht van mijn recente werk hier.

Samenwerken

Bureau Floor brengt kennis, aandacht, snelheid en souplesse in een project. Uw ideeën breng ik verder. Wanneer het project dat nodig heeft, werk ik samen met andere specialisten. In ons netwerk vindt u daarom bouwkostendeskundigen, 3D-tekenaars, architecten, interieurarchitecten, technisch adviseurs.

Met collega-bureau Triatact is er een samenwerkingsverband. Daar waar wij elkaar kunnen versterken om zo uw project succesvoller te laten zijn, kunt u op ons rekenen.