Gezondheidscentrum Holendrecht - Bureau Floor
15714
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15714,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Gezondheidscentrum Holendrecht

  • Holendrecht studie woningen naar zorg
  • Holendrecht wachtkamer ontwerp
  • Holendrecht ontwerp
  • Holendrecht balie ontwerp
Opdracht

Programma van eisen, ontwerp, coördinatie

Kenmerken

2012 – 2014 | verbouwing | 1000 m2

Opdrachtgever

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuid-Oost

Over dit project

Het gezondheidscentrum Holendrecht – in 2012 nog gehuisvest op 2 locaties – heeft in 2014 haar intrek genomen in een nieuw onderkomen. Een grootschalige verbouwing was nodig om de begane grond van dit pand – een appartementencomplex uit 1990 – om te toveren tot een eerstelijnscentrum. De afstemming met verhuurder Stadgenoot, was een van de belangrijkste aandachtpunten in dit project.

Het centrum is 1000 m2 groot en huisvest huisartsen, fysiotherapeuten, consultatiebureau, en een apotheek. Floor coördineerde de voorbereiding, kwam met de eindgebruikers tot een Programma van Eisen en vertaalde het naar een ontwerp. Dit deed zij namens Triatact.